Війна в Україні продовжується, окупанти сконцентрували всю свою увагу на східному та південному регіонах України, у перехопленій розмові солдат розповів дружині, як стирають з лиця землі міста та села з мирними мешканцями.

У розмові, яку перехопила СБУ, рашист зізнається, що незалежно від того є чи немає цивільних - населені пункти "рівняють з землею", якщо не можуть взяти у чесному бою.

Зруйноване місто. Фото: Youtube
Зруйноване місто. Фото: Youtube

"Комбриг приїжджає: ви що, оху? Два дні вже села не можете взяти? Ну, там же цивільні, – відповідають наші. Та взагалі пох*й! Відкат півтора кілометра і залп з усіх знарядь!.. і всі просто зрівняли із землею... і укропів, і мирних, там усіх підряд",

– розповідає своїй дружині загарбник, чий підрозділ намагається просунутися на Донбасі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зруйнований окупантами будинок. Фото: Telegram
Зруйнований окупантами будинок. Фото: Telegram

СБУ документує їхні звірства, і з початку повномасштабного вторгнення вже відкрила понад 10 тис. проваджень. Зазначають, що у службі безпеки працюють над тим, щоб покарати кожного, хто причетний до агресії рф.

Щодня в Україні вчиняють злочини, а прокурори в Гаазі мають намір засудити всіх хто причетний до звірств в Україні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що путін опинився в глухому куті через війну в Україні, не може почати мобілізацію через гнів народу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подружка путіна Валентина Матвієнко вже хоче підписувати договори для припинення війни.

Також "Знай.ua" писав, що загрузання російського наступу на сході, та успіхи українського наступу на півдні.