На окремих напрямах фронту російські формування значно знизили темп наступу.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Російські окупанти не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та продовжують завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.", - говориться у повідомленні.

Як повідомляють військові, зараз просування ворожих військ значно знизились на Донецькому напрямку через виснаження та низький морально-психологічний стан.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зокрема ворог продовжує утримувати позиції на Харківському напрямі. Російські війська обстріляли населені пункти Глибоке, Російські Тишки, Старий Салтов та Черкаські Тишки.

Також ворожі війська намагаються просунутись та взяти під контроль лівий берег річки Сіверський Донець у районі населеного пункту Старий караван - це Лиманський напрямок.

При цьому основні зусилля противник зосереджує на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

Ворог веде позиційну оборону на Південнобузькому напрямку. При цьому загарбники бояться супротиву місцевого населення, яке наростає у Херсонській області, що змушує окупантів пересуватися з великою кількістю охорони в броньованих машинах.

.