На блокпостах тимчасово окупованої Херсонщини загарбникам дозволено розстрілювати цивільних

Про це свідчить перехоплена СБУ розмова двох окупантів із самопроголошеної "ДНР". Вони забезпечують патрулювання для рашистів на сусідніх блокпостах у Херсонській області.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Мені сказали: якщо підозріла особа, без розмов спалювати нах*й... У мене наказ від майора такий: з'являється машина чи фура, або що з яблуками, дивишся, питаєш: "Що везеш?". Якщо людина підозріла, е*ашить без розмов", – розповідає вояка з позивним "сідий".

А його співбесідник уточнює: "…Ага, з твого боку ви їх першими будете спалювати. А якщо не встигнете, то ми?".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Російський окупант. Фото: Telegram
Російський окупант. Фото: Telegram

Поки окупанти розподіляють між собою, хто перший убиватиме мирних водіїв на дорозі, українські захисники знищили в боях вже понад 31 тисячу ворогів. А за добу на донецькому та луганському напрямку наші воїни відбили 10 атак ворога, а також знищили: 1 танк, 3 артилерійські системи, 2 бойові броньовані машини, 1 автомобіль, 2 склади з боєприпасами, 2 БПЛА типу "Орлан-10". За цю добу ОТУ "Схід" знищили 48 росіян.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російська влада закликає воювати в Україні навіть людей з інвалідністю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кубло колаборантів на Чернігівщині готувалося помагати окупантам у разі наступу.

Також "Знай.ua" писав, що українкам розповіли, за яких умов може початися обов'язкова мобілізація жінок.