путін зізнався, що війну з Україною почав, щоб захопити країну. Українці це розуміли, як і знали, що боротьба з нацизмом - це прикриття. Як і Мінські домовленості та мирні перемовини - теж прикриття для накопичення сил.

Про свої амбіції недоімператор заявив після відвідин виставки "Петро I. Народження імперії", його цитують власні ЗМІ. Український аналітик Сергій Фурса прокоментував заявив путіна, та вважає, що в України немає іншого вибору окрім перемоги.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

Путін зізнався, що прийшов захопити Україну для збереження і розширення імперії. От чесно, прямим текстом так і сказав. Ми то це і так знали, але дивно, що Путін тепер це просто бере і особисто визнає. Видно, немає причин вже ховатися. Путін заявив, що Петро Перший розширював території Російської імперії і він, Вова перший, теж повинен це робити. Що, мовляв, Петро Перший забирав в рідну гавань споконвічно слов'янські землі і Путін забирає, Сергій Фурса.

На думку експерта, путін дуже хоче увійти в історію, потрапивши на сторінки підручника. І ще до початку війни говорили, що це єдине, що може раціоналізувати його напад на Україну.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ну що ж, увійти в історію у путіна не вийде, а вляпатися – дуже навіть. Трохи переплутав він століття. Пару сотень років раніше може бути така логіка і спрацювала б. А зараз не дуже. Хоч і каже путін, що за 350 років нічого не змінилося. Сергій Фурса.

Нагадаємо, раніше ми писали, що путін панічно боїться агресії свого народу, і вважає, що веде війну з Заходом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російським пропагандистам закрутять гайки, Європа хоче нанести потужний удар.

Також "Знай.ua" писав, що путін опинився в глухому куті через війну в Україні: не може почати мобілізацію через гнів народу.