Стало відомо про те, що російські окупанти в черговий раз перевершили себе в дурних і безглуздих рішеннях. Продовжують вживати в їжу українських собак.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта від Служби безпеки України. Опублікований ролик на сторінках відомства в соціальних мережах.

Військові Росії скаржаться, що командування їх погано годує, а також продають сухпайки, які призначені для їх потреб. Саме тому загарбники харчуються українськими собаками.

Окупант розповів дружині, що їм видають виключно консервовані овочі, але їх якості залишає бажати кращого.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Он банки привезли консервовані: якась закуска, морквина, капуста... Ми відразу ж викинули. Х*рня повна, як поросятам", - заявив чоловік.

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Від голоду вони пішли на крайні заходи, і переключилися на бездомних тварин, яких ловлять на окупованих територіях.

"Вгадай, яку тварину я їв, чого ти ніколи не їла.... Собаку ... М'ясо ж ... Правда, м'ясо жорстке", - поділився враженнями росіянин.

Це ще один прямий доказ того, що для Кремля окупанти всього лише "гарматне м'ясо", і вони не потрібні нікому з них. У разі загибелі про них просто забудуть, і родичам максимум заплатять мінімалку, якщо пощастить.

Саме тому проста порада окупантам-забирайтеся з українських земель, вам тут не раді. Інакше, після зіткнення з ЗСУ вони більше ніколи не повернуться додому.

Нагадаємо, що в окупованому Мелітополі почалися сутички між колаборантами - шкодують, що здали місто

Раніше повідомлялося, що апетити ростуть: у Путіна хочуть відібрати суверенітет Литви, законопроект вже в Думі

Також, Олексій Арестович розповів, як росіяни провалили чергове масштабний наступ на Донбасі