Воїни Десантно-штурмових військ ЗС України продовжують нищити російських окупантів.

На відео зафіксовано взаємодію підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та 81-ї окремої аеромобільної бригади. Саме завдячуючи точним координатам десантники влучним пострілом з 122-мм гаубиці Д-30 знищують ворожий склад з боєприпасами.

ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram
ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram

За інформацією Генштаба, ситуація на фронті, особливо в Донецькій та Луганській областях надзвичайно складна. На Донецькому напрямку основні зусилля противник зосереджує на Сіверодонецькому та Бахмутському напрямках. Здійснював вогневе ураження позицій наших військ вздовж лінії зіткнення.

Вже потрохи починають підвозити арту, але й українська 122 калібру теж чудово допомагає ЗСУ долати ворога.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За інформацією Головнокомандувача Валерія Залужного, останні оновленні дані свідчать, що маємо ширину фронту 2 450 км, з яких на 1 105 км ведуться активні бойові дії.

Американські військові, які слідкують за ситуацією в Україні повідомляють, що російська армія вже втратила наступальний потенціал. А до кінця серпня а, можливо, і раніше окупанти нездатні будуть ні на що, крім артилерійського обстрілу. Так вважає екс-командуючий сухопутними військами США в Європі Бен Ходжес.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ розповіли про великий "улов": на фронті ліквідували командира російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти вирішили підірватися на гранаті, щоб втекти з війни в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що МЗС Чехії жорстко відповіли Макрону на пропозиції зберігати обличчя путіну.