Під Врубівкою ЗСУ поранили начальника медчастини кадировців капітана Ісраїля Мікаєва.

Як повідомляється, внаслідок роботи українських артилеристів, 31-річний кадировець отримав травми голови та осколкові поранення, після чого його доправили до лікарні тимчасово окупованого Первомайська. Про це інформує телеграм-канал Инсайдер UA.

Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Арта ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Раніше Генштаб повідомляв, що ЗСУ відбили наступ орків у цьому районі. Українські захисники на Луганщині відбили штурмові дії росіян у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка, армія РФ поновила наступ у районі Золотого.

За даними командування ЗСУ, основні зусилля армія РФ нині зосереджує на веденні наступальних дій задля оточення військ ЗСУ у районах міст Сіверодонецьк і Лисичанськ, блокуванні шляхів логістичного постачання з Бахмута.

У Сівєродонецьку противник продовжує штурм міста, дещо відтіснив українських військових користуючись зі значної переваги в артилерії.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Також розвідники та остін-аналітики повідомляють про значні цспіхи в напрямку міста Ізюм. Наша армія звільнила село Придонецьке у лісах поряд із тимчасово окупованим Ізюмом, зазначають, що ЗСУ може базуватися близько 10 кілометрової зони від міста.

Нагадаємо, раніше ми писали, що терорист Гіркін пророкує розпад росії та шлях Мілошевича та Каддафі для путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку.

Також "Знай.ua" писав, чим небезпечні касетні боєприпаси, і де вони зустрічаються.