Стало відомо про те, що російський диктатор Путін вже почав розподіляти вкрадене в Україні зерно по інших країнах. Дав добро для Афганістану.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації.

За попередніми даними, спецпредставник глави рф по Афганістану, Замир Кабулов, почав розповідати про брак врожаю. На його думку, економічна ситуація складна в країні, і все може стати тільки гірше, так як минула зима була малосніжною, прогнози щодо врожаю невтішні.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Однак, по всій видимості, вони вже знайшли вихід з цього становища, і допоміг їм у цьому російський диктатор Путін. Він дав добро на поставку зерна Афганістану, якщо у них з'явиться така потреба. Тобто, він спочатку його вкрав, а потім роздає своїм "партнерам", які у нього все ще залишилися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, в травні Афганістан наклав ембарго на вивезення своєї пшениці якраз з формулюванням "недостатнього врожаю".

Зерно, фото: скріншот з відео
Зерно, фото: скріншот з відео

Ще в кінці травня, український президент Володимир Зеленський заявив про те, що через блокаду російськими окупантами українських портів в Чорному морі, Україна не може відправити на експорт близько 22 мільйонів тонн зернових, які вже є на складі. Через це частині світу може загрожувати голод.

Частина з нього була вивезена окупантами на територію Російської Федерації, і почали шукати покупців на нього. Сама політична верхівка це всіляко заперечує, але світ давно знає правду.

Зернові культури, скріншот з відео
Зернові культури, скріншот з відео

Нагадаємо, що прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф

Раніше повідомлялося, що жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф в Бучанському районі, від якої холоне кров

Також, російські загарбники прямо заявляють про застосування проти українців заборонених боєприпасів: підуть прямим ходом до Гааги