Журналіст Роман Цимбалюк озвучив свою думку з приводу того, чому не можна зараз зупинятися та слід вибити окупантів з української землі раз і назавжди.

У ефірі програми на Еспресо відомий аналітик журналіст Роман Цимбалюк розповів, чому не можна зупинятися та треба за будь-яку ціну вибити окупантів з української землі.

Рoман Цимбалюк. Фото: скриншот YouTube
Рoман Цимбалюк. Фото: скриншот YouTube

На думку Цимбалюка, поки на нашому боці колегіальна підтримка Заходу, росіян треба вибити з нашої землі й знищити.

Щоб на певному етапі, коли хтось із пропагандистів казатиме слово "Україна", йому відразу били в носа зі слова: "Ти що, знову нас хочеш на війну відправити? Ти не знаєш, що ці укри відразу будуть стріляти?". Кожен росіянин має знати, що в Україні він знайде лише смерть. Якщо ми зараз зупинимося й погодимося на перемовини, це означає, що окупована територія буде "переварена" росіянами й через кілька років вони відправлять наших дітей убивати нас. Роман Цимбалюк

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Журналіст також зазначив, що коли кожен росіянин буде усвідомлювати, що коли він поткнеться в Україну, то його чекатиме смерть, тоді війна зупиниться, а у нас з'являться стримані стосунки з сусідами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що сестра Сергія Волини згадала, як до неї чіплялися старшокласники - відповідь не змусила себе чекати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу.

Також "Знай.ua" писав, що французький лідер Макрон знову осоромився новою заявою про Україну.