У лавах російської армії процвітає дезертирство. Втекти з війни хочуть не тільки прості солдати, але і їх командири-офіцери. Про це розповів російський окупант у розмові, яку перехопила та опублікувала у facebook Служба безпеки України.

Російські окупанти скаржаться, що їх залишають напризволяще навіть командири-офіцери. Вони відмовляються воювати і просто складають зброю, а потім їдуть.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Наше командування виїхало. Ну не поїхали, а залишали зброю. Кажуть:"ми воювати не підемо". Їх будуть міняти, якщо не поміняють, то нас відвезуть додому... Один з начальств взагалі в росію з*бався", - розповів російський загарбник.

Окупант також зазначив, що будучи мобілізованим в "ЛНР", не числиться офіційно на цій війні. Він додав, що навіть командири визнають, що вони просто "м'ясо".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми ніде не числимося, ніде. Повір мені... Як сказав командир Ушаков, ми тут – "м'ясо", відволікаючий маневр. Ніде навіть в Росії не фіксується, що ми тут знаходимося", - підкреслив окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Також наш портал інформував, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.

Крім того, наш портал повідомляв, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко все ще розглядає варіант наступу на Україну, чоловікам почали роздавати повістки.