У медіа-просторі витає дуже багато різноманітних новин щодо смерті (або ж коми) володимира путіна, про дати кінця війни і нові світові змови.

Звичайно, далеко не всі вони правдиві і нам нічого не залишається крім того, як просто чекати, щоб відсіяти брехню від істини. Але, все ж, є люди, яким Всесвіт відкритий трішки більше і вони можуть пролити світло на деякі питання.

Це спробувала зробити і тарологиня Людмила Хомутовська в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Перше питання, яке поставив їй ведучий був, про те, чи правда що володимир путін зараз в комі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ми місяць тому дивилися про захворювання... Там вийшло що під час операції він буде в комі і я отримала багато "поздоровлень" з росії... Там випало, що він буде довго в комі і навіть якщо він вийде (це дуже маленький відсоток), то це буде не той путін... Нам виставлять двійника",- впевнена експертка.

Людмила запевняє, що ми можемо багато думати, що це не так, але ми це дізнаємося лише з часом.

Далі тарологиня розповіла про те, чи припиниться війна зі смертю путіна і чи залежить все тільки від нього.

"Ні, не зупинить... Там машина запущена, всі працюють... Прийде наступний... Я не думаю, що конкретно путін на це зараз має дуже великий вплив. Потрібно розуміти, що є люди, які це підтримують і це велика кількість людей",- переконана Хомутовська.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що після візиту Макрона, Шольца і Драгі Зеленський отримав потужне послання.

Раніше ми повідомляли про оголошення про смерть путіна: українцям сказали, в який день це може статися - "Жириновський зачекався".