Терорист Стрєлков-Гіркін заявив, що бійці ЗСУ майстерно розбивають супротивника, поки російські генерали у високих кабінетах вигадують нові "перемоги". Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Стрєлков-Гіркін останнім часом не соромиться лаяти російське командування за провали на війні, розв'язаної проти України. Водночас нерідко проскакують тези, що воїни ЗСУ значно професійніші, ніж "друга армія" світу.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу терорист розкритикував вище військове командування російської армії, зазначивши, що вони можуть лише вигадувати "перемоги" для картинки, тоді як ЗСУ чітко бачать свої цілі та цілеспрямовано їх знищують.

Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube
Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Поки що в Кремлі продовжують неквапливо жувати звичні соплі - шановні українські партнери діловито знищують все, до чого їм вдається дотягнутися за допомогою "Хаймерсів", "трьох сокир" та "Цезарів", які наше МО (в особі генерала-болтолога Конашенкова та його Сяячого Шефа - Фанерного Маршала) клацає як горішки", - норовисто заявив Стрєлков.

Пост Стрєлкова. Фото: скрін telegram
Пост Стрєлкова. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".