На шоу скабєєвої у прямому ефірі він показав переміщення колони російської артилерії вулицями окупованого Алчевська.

На відео пропагандист стоїть на вулиці та розповідає чергові казочки. А от реальність така, що о 12:09 колони російської артилерії рухалися вулицями окупованого Алчевська, відео відправили одразу українським розвідникам. Відео розмістив на своїй сторінці блогер Стерненко.

Пропагандисти. Фото: скриншот Youtube
Пропагандисти. Фото: скриншот Youtube

Він пише, що під час відеозйомок, військовий, який їхав вулицями окупованого міста жестами нібито намагався показати, щоб перестали знімати, але ніхто того не допетрав.

Що особливо смішно, у той момент окупант на броні жестами намагався показати пропагандистам, що вони — повні ідіоти. Але ті зйомку не припинили. Стерненко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також цікаво, що нещодавно в Алчевську наші воїни завдяки HIMARS знищили склади загарбників.

Російські окупанти значно посилюють присутність на окупованих територіях. Місцеві ЗМІ у Мелітополі повідомляють, що у бік Херсона рухається величезна колона військової техніки окупантів. Орки бояться контрнаступу ЗСУ.

Техніка рф. Фото: скриншот Youtube
Техніка рф. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що у Криму місцеві жителі провчили російського окупанта за "Z"-символіку.

Як повідомляв "Знай.ua" буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що пілоти ЗСУ майстерно "дають прикурити" російським окупантам у небі та на землі.