У Білгороді заповзятливі жителі після нібито обстрілів ЗСУ б'ють плитку та вікна у своїх будинках, щоб отримати компенсацію від влади.

Про це розповів губернатор біогорода В'ячеслав Гладков. Зокрема він зауважив, що люди хочуть за державний кошт поремонтувати вікна та отримати компенсацію.

губернатор російської області.Фото: скриншот Telegram
губернатор російської області.Фото: скриншот Telegram

Вже зараз бачимо, що багато хто починає сприймати ситуацію, як можливість за рахунок інших джерел ремонт, змінити вікна на пластикові. Починають розбивати кахель, починають бити вікна. Гладков.

Чому ж місцеві самі ламають своє житло та видають пошкодження за результатами обстрілів? Таким чином вони сподіваються отримати заміну пошкодженого майна або компенсацію. А ще це говорить, що насправді ніяких обстрілів, тим паче з боку України не має.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

губернатор російської області.Фото: скриншот Telegram
губернатор російської області.Фото: скриншот Telegram

Також повідомляється, що мешканка Бєлгорода почала скаржитися, що в результаті "хлопків" в її оселі були пошкоджені меблі, телевізор і холодильник. Обурена жінка хоче отримати компенсацію.

Гладков заявив, що влада області вже почала оцінювати збитки та виділятиме кошти на відновлення пошкоджень "з урахуванням доходів кожної сім'ї". РОдинам з гарним достатком не будуть платити коменсацію.

Нагадаємо, ми писали, що білоруський прикордонник пробрався в Україну, щоб воювати проти росії.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни збісилися через українські торти із зображенням ліквідованих окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що у ГУР розсекретили подальші плани Кремля, російські окупанти провалили головне завдання, поставлене путіним.