Посольство США в Україні випустило повідомлення для американських громадян у країні із закликом негайно її покинути.

Також громадянам США радять уникати масових скупчень людей і громадських заходів, оскільки "вони можуть стати військовими цілями для росіян".

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Також у повідомленні надані декілька порад, як поводитися при звукових сигналах та де шукати приистку, у разі обстрілів.

Безпекова ситуація по всій Україні є дуже нестабільною, і ситуація може погіршитися без попередження. Громадяни США повинні залишатися пильними та вживати відповідних заходів для підвищення своєї обізнаності щодо безпеки. Знайте розташування вашого найближчого притулку або захищеного місця. У разі мінометного та/або ракетного вогню дотримуйтеся вказівок місцевої влади та негайно шукайте укриття. Якщо ви вважаєте, що ваше поточне місцезнаходження більше не безпечне, вам слід ретельно оцінити потенційні ризики, пов’язані з переїздом в інше місце.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скриншот заяви посольства США в Україні
Скриншот заяви посольства США в Україні

Після останніх обстрілів українських міст у посольстві занепокоїлись безпекою американців в Україні.

Цікаво, що 14 липня Валерій Залужний Командувач ЗСУ доповів, що наступ на Київ неможливий, а от від ракетних обстрілів уберегтися неможливо у будь-якій крапці України.

Нагадаємо, ми писали, що Дора Хомяк заявила, що потрібно більше популяризувати Україну в США

Як повідомляв "Знай.ua" прислуга путіна Володимир Соловйов звинуватив американців у ударах по окупантах

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ знищили багато техніки російських загарбників – з чим воює росія проти України.