Українці захисники не втомлюються нищити окупантів та позбавляти їх вогневої міці. Підрозділи розвідки Нацгвардії, спільно з артилеристами, знищили дві російські "Нони" на Харківщині.

Цього тижня підрозділи повітряної розвідки НГУ виявили дві російські артилерійські установки "Нона" на Харківщині. Про це в Медіацентрі Україна – Укрінформ заявив Олексій Надточий, начальник оперативного управління Головного управління НГУ.

ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Спільно з 40 окремою артилерійською бригадою імені Великого князя Вітовта провели успішні дії і знищили виявлені системи, а також розбили склад артилерійських боєприпасів, - сказав він.

За даними Головного управління НГУ, лише за минулий тиждень підрозділи повітряної розвідки НГУ виявили 404 цілі противників.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ворог має великі запаси техніки, проте і вони у свій час закінчаться, тим паче якщо вірити Генштабу, то майже 50% танків на озброєнні в рф українці вже знищили. Імовірно такими темпами, українці винищать зброю рф, та тій прийдеться просити фанерні танки у лукашенка.

На Харківському напрямку ворог намагається утримати свої позиції. При цьому окупанти гатять з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії по позиціях ЗСУ та мирних населених пунктах.Але це їм теж не допомагає просуватися або почуватися вільно, адже ЗСУ відповідають потужно і прицільно.

Нагадаємо, ми писали, що у ВПС розповіли, чому не вдається збивати російські цілі у повітряному просторі Білорусі.

Як повідомляв "Знай.ua" рашисти, у яких "немає втрат", щасливі що живі, на поранення та контузії незважають.

Також "Знай.ua" інформував, що на росії "зомбі-воєнком" з сумною пикою записав агітацію на "спецоперацію": ніби з хреста знятий.