Пуск лише однієї ракети Х-101 коштує 13 млн доларів, путін витрачає на руйнування українських міст останні ресурси.

Нещодавно по Дніпру було випущено 6 таких ракет, 4 з яких збили наші системи протиповітряної оборони. Якщо взяти в цілому, то за один лише обстріл було витрачено 78 млн доларів. Про це пишуть у пабліку полку "Азов".

Вибух після влучання ракети Х-101. Фото: скриншот Youtube
Вибух після влучання ракети Х-101. Фото: скриншот Youtube

Щоб порівняти невідповідність та неадекватність нашого ворога, наводять приклад, скільки витратили на будівництво з "нуля" сучасної лікарні у Вінниці.

Для порівняння, минулого року у Вінниці було відкрито сучасну лікарню, будівництво якої коштувало близько 10 мільйонів доларів. пишуть у повідомленні.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ракета Х-101. Фото: скриншот Youtube
Ракета Х-101. Фото: скриншот Youtube

Сучасна лікарня, що рятує життя, коштує у сім разів дешевше, ніж один ракетний обстріл, яких росія проводить сотні. За гроші, які путін витратив на зброю, можна було кожного громадянина своєї велетенської країни надійти безкоштовними холодильниками, пралками і звісно, унітазами.

Замість того, кошти витрачаються на інформаційну пропаганду, та зброю, а громадяни мовчки сприймають те, що їм "впихають" з телеекранів.

Літак-ракетоносій. Фото: скриншот Youtube
Літак-ракетоносій. Фото: скриншот Youtube

Нам доводиться воювати з викривленою культурою. З культурою, яка витрачає останні ресурси на вбивства та руйнації, замість того, щоб спробувати зайнятися власним добробутом. З культурою, яка не має майбутнього, бо свідомо відмовилася від нього. Азов

Нагадаємо, ми писали, що названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу.

Як повідомляв "Знай.ua" на росії показали новий "рекламний ролик" — батько радіє новому придбанню, яке зміг нарешті купити за "гробові" сина.

Також "Знай.ua" інформував, що Віталій Кім підказав, як заробити $100: треба допомогти.