У мережі показали, як російські окупанти страждають від своєї самовпевненості. На початку розповідають, як розправлятимуться з українцями, а потім уже не можуть нічого сказати.

У мережі показали ролик, знятий деякий час тому. Там російські загарбники почали розповідати своєму народу про те, що вони тут головні, і роблять правильно. При цьому вони ще не знають, що для них підготувала доля.

На початку військовий кореспондент вирішив висловитися про підготовку контрнаступу ЗСУ в Херсонській області. Вони не вірили в це і думали, що наші захисники не здатні на таке. Але, як вони помилялися.

"Добре коли до нас підуть. Все ближче, чим до них ходити. Чим ближче прийдуть, тим більше поб'ють. Шансів у них немає, взагалі без варіантів" - розповідає російський окупант.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він також зазначив, що група "рекси" дуже підготовлена, і в жодному разі не допустять того, щоб їх перемогли українці.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

Наступні кадри вкрай порадують наших людей. Там лежить військова форма окупантів, їхня техніка, зброя, а також російські паспорти. Це означає одне – всі вони були ліквідовані.

Автор ролика вирішив також пожартувати з них, і процитував фразу одного із загарбників, який був вкрай впевнений у своєму успіху. Тепер він більше ніколи не зможе говорити, а додому повернеться і зовсім у чорному пакеті. Такі новини не можуть не радувати, бо окупантів стає менше.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Вооруженные силы Украины тем временем продолжают постепенно освобождать наши территории. Это происходит не так быстро, как кто-то хотел бы, однако, уверенность в успехе есть. Не только на словах, как у россиян, но и на деле.

Напомним, что оккупанты уже призывают родственников выключить телевизор и подумать головой: потери огромны

Ранее сообщалось, что Сергей Лавров угрожает изменить географию боевых действий в Украине: сильнее Himars оказалась только паника пропагандистов

Также, в Италии журналист обвинил коллег в пропаганде и подхалимстве в прямом эфире