Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, показав обличчя того нелюда, який катував українського військовополоненого.

Відповідна фотографія з'явилася в телеграм-каналі Сергія Стерненка. Активіст обіцяє, що цього злочинця буде ідентифіковано і він обов'язково понесе покарання.

Сергій Стерненко навіть пообіцяв винагороду за ліквідацію цього російського покидька, але водночас переконаний, що окупанта знайдуть і покарають й без цього.

"Так, друзі, я теж бачив фото і відео катувань нашого військовополоненого. Поширювати тут це не буду. Особа, яка вчинила цей воєнний злочин, буде ідентифікована. Пика його є. Готовий надати значну винагороду за його ліквідацію. Хоча, певен, що і без неї цього виродка знайдуть та покарають.", - написав Стерненко. Сергій Стерненко

Окупант, який знущався з полоненого, фото з Телеграм-каналу Сергія Стерненка
Окупант, який знущався з полоненого, фото з Телеграм-каналу Сергія Стерненка

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Сергій Стерненко показав цікаве пропагандистське відео, в якому росія у 2014 році закликала своїх громадян не йти на війну. Тоді російська влада лякала їх горами трупів, санкціями та знищеною економікою.

"Гори російських трупів, знищена російська економіка, санкції, ізоляція та розвал росії – саме це пророкувала російська ж пропаганда у 2014 році у разі початку повномасштабної війни проти України. Дуже цікаве відео. Тоді росіянам пояснювали море причин, чому не можна йти на велику війну проти України. Лякали їх катастрофічними наслідками. А вже за 8 років путін пішов саме на те, від чого застерігала російська пропаганда 🤡", - пише він. Сергій Стерненко

Нагадаємо, Кремль топить себе в болоті - Сергій Стерненко висміяв стару тактику росіян: "Немиті клоуни"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці: "Запам'ятайте їхні пики"

Також "Знай.ua" писав, окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"