Біля будівлі посольства Росії у Словаччині припаркували жовто-синій трактор. На знак підтримки України, та й щоб просто дратував путінських дипломатів.

У мережі показали невеличкий ролик, про те, що біля приміщення посольства рф у Словаччині пригнали трактор пофарбований у жовто-блакитні кольори. На відео показано, що трактор стоїть у безпосередній близкості до посольства, та дражнить російських чиновників.

Трактор під посольством рф в Словаччині. Скриншот з відео
Трактор під посольством рф в Словаччині. Скриншот з відео

Що цим хотіли сказати словаки невідомо, імовірно просто дошкулити, проте це також гарно показує ставлення місцевих мешканців до посольства росії.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, попри бойові дії, які тривають з лютого 2022 року, українські аграрії продовжують збирати урожай. Стало відомо, що українське збіжжя нарешті вдалося переправити морським коридором до Туреччини, а аграрії демонструють справжній героїзм, рятуючи збіжжя від пожеж, які навмисне розпалюють росіяни.

Раніше вони вивезли все зерно та інші культури з тих місць, які окупували, у спробі мати зиск з того, що захопили українські території.

Нагадаємо, ми писали, що литовські антидронові комплекси EDM4S Sky Wiper вже їдуть в Україну ламати плани російських окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" Анджей Дуда порівняв Маріуполь із Варшавою під час Другої світової війни: російські окупанти нічим не відрізняються від німецьких нацистів

Також "Знай.ua" інформував про уроки витривалості від генерала Дмитра Красильникова — як не втратити важливі позиції та зберегти життя бійців.