Полонений на Бахмутському напрямку розповів, як воював в Україні, та намагався втекти від служби, але його здав власний друг дитинства.

У мережі з'явилося відео окупанта, який поповнив обмінний фонд, адже вважавсь за снайпера. Полонений розповідає, що спочатку воював у Кременній, де був снайпером. Потім їх перекинули на Сіверодонецьк, де вони закріпилися на п'ятиповерхівці.

Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram
Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram

Пройшов тиждень, чув як там стріляють, до нас танчик наш під'їхав і по нас стріляв.У будинок де ми знаходилися, п'яний був. розповідає полонений.

Полонений розповідає, що з годуванням було непереливки, на цілу юрбу давали кілька банок тушківки та хліба.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ні супів, ні макаронів, нічого не давали. бідкається

Після того, його відпустили додому. Відпустили на три дні, але він напився та пробув у запої місяць.

Забухав та прогуляв місяці вдома. Хотів втікнути, щоб не їхати сюди більше. Мій друг мене спалив, розповів де я живу. Я йму двері не відчиняв, а він викликав поліцію. Поліція мене привезла у район. З району мене одразу забрали на Попасну. А потім на Трипілля у Бахмутівському районі. зізнався окупант.

Нагадаємо, ми писали, що в Україну прибули перші дрони-розвідники Fly Eye: тепер ЗСУ подолають російську агресію ще швидше.

Як повідомляв "Знай.ua" п'яні ВДВ-шники на росії десантувалися з мосту, навіть не потрібно ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, путін боїться, що народ може збунтуватися, і відправляє в Україну представників нацменшин.