У росії не перестають дивувати своїм "креативом" і вигадали нову причину вибухів на аеродромі в тимчасово окупованому Криму. Нову версію подій того дня запропонувала одна з користувачів соцмережі Facebook.

Напередодні на аеродромі в окупованому Криму сталася серія потужних вибухів, які не на жарт налякали росіян, які незаконно переїхали на півострів. Також за різними оцінками через вибухи окупанти втратили щонайменше кілька літаків. У Міноборони України удар не підтвердили, втім, у мережі багато хто висунув думку, що вибухи не були випадковістю. До речі, на "випадковість" вказали в Міноборони росії.

Вибух у Криму, кадр з відео
Вибух у Криму, кадр з відео

Так, у росії поділилися новим поглядом на інцидент і висунули дуже цікаву теорію. Одна з користувачів мережі заявила, що Крим охороняється краще за Москву, тому удар по авіабазі виключається. На її думку, боєприпаси просто перегрілися на сонці і влаштували "салют".

Коментар по Криму. Фото: скрін Facebook
Коментар по Криму. Фото: скрін Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Крим охороняється краще за Москву! Снаряди на сонці перегрілися і здетонували. Не приписуйте собі подвиги", - написала жінка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, окупанти горітимуть ще активніше: Великобританія передасть ЗСУ додаткові РСЗВ та безліч ракет.