"Прем'єр" Кримського півострова Сергій Аксьонов вирішив пофантазувати на тему того, що станеться з Україною найближчим часом. Їхні плани, яким ніколи не судилося збутися.

У своєму новому інтерв'ю горе-політик вирішив залякати українську владу та народ тим, що української державності більше немає і ніколи не буде. При цьому чомусь сам забув згадати, що через страх українського контрнаступу вивіз із півострова всю родину.

Вони чудово розуміють, що Крим зараз готується повернутися знову до складу України, і дуже цього бояться. Щоб не подавати виду, починають робити подібні фейкові заяви, які переважно спрямовані на російський народ.

Аксьонов. Фото: YouTube
Аксьонов. Фото: YouTube

Для своїх людей вони все ще вдають, що все йде за планом, і путін обов'язково «доб'ється своїх цілей». Насправді все зовсім інакше, і чомусь протягом останнього місяця на півострові відбуваються постійні вибухи, і народ бунтує.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Україна в межах 1991 року більше існувати не буде, можна це назвати як завгодно, напевно, повна ліквідація української державності. При цьому те, що залишиться після капітуляції української влади, звичайно, буде взято в обіг країнами НАТО. Вони не залишать свою агресивну політику ", - сказав Сергій Аксьонов в ефірі кримського каналу "Міллет".

Сергій Аксьонов, скріншот відео
Сергій Аксьонов, скріншот відео

Тим часом, як ми вже згадували вище, він вивіз всю свою сім'ю з Криму. Сам виїхати не може, тому що потрібно продовжувати створювати картинку нормального життя - путін заборонив найімовірніше.

Такий же приклад наслідував і колаборант з Херсонської області, який протягом кількох днів вдавав, що продовжує працювати з Херсона, а потім випадково показало місто Воронеж з вікна готельного номера. Виїхав він також на тлі контрнаступу, що почався.

Україна обов'язково поверне всі свої території, а пропагандистам настав час уже задуматися про своє майбутнє.

Нагадаємо, що Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію у Єленівці з воїнами "Азова" всередині: ООН чекати довго

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також Олег Жданов розповів про формулу, яка допоможе закінчити війну за лічені місяці .