Туреччина від початку повномасштабної війни Росії проти України дотримується нейтральної позиції. Проте все частіше там можна помітити сильну підтримку для українського народу.

Про це 24 каналу розповів політтехнолог Михайло Шейтельман.

Турецький лідер Реджеп Ердоган нещодавно заявив про те, що Європа сама винна у своїй енергетичній кризі, а путін відповідає тим, чим може. Все це насправді гарна політична гра, яка спрямована проти Росії, і зокрема диктатора путіна.

Михайло Шейтельман, скріншот: YouTube
Михайло Шейтельман, скріншот: YouTube

Все тому, що під час візитів до Кремля турецький лідер постійно говорить про те, як вони разом з путіним торгуватимуть і співпрацюватимуть. Після цього Ердоган уже їде до Києва, де постійно зазначає, що Крим – це територія України, продає Байратари та інше озброєння. Це сильно злить диктатора, адже з ним усе обговорюється, а допомога Україні йде вже на ділі. А нещодавня заява про газ – чудовий тролінг путіна.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реджеп Тайіп Ердоган, фото: скріншот з відео
Реджеп Тайіп Ердоган, фото: скріншот з відео

"Чому б це не заявити Європі, коли йому це вигідно. І ще він вкотре потролив путіна, мовляв, що ти молодець, ми на тобі заробимо, а Крим досі Україна. Він принижує путіна кожною такою заявою. Типу, дивись, а ти там нікуди не дінешся від мене, я твій газ отримаю", - зазначає Михайло Шейтельман.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Кроме того, если даже у турецкого лидера есть возможность продавать газ из россии, то делать он это будет в Европе. Закупают они его значительно дешевле, нежели другие, все из-за личных договоренностей с Кремлем. В любом из вариантов россия в проигрыше, и отправляется во все большую изоляцию. Союзников практически не осталось.

Напомним, что Германия передаст Украине новенькие и очень мощные ПВО IRIS-T: ни одна ракета оккупантов не проскочит

Ранее сообщалось, что в оккупированном Токмаке героически погиб партизан Максим Махринов, забрав за собой 2 оккупантов: боролся до последнего

Также, Bayraktar огненным мечом прошелся среди оккупантов: Залужный показал впечатляющую работу беспилотников