Міністр оборони України Олексій Резніков знову дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про перемогу України над окупантами та які були його особисті помилки.

Про це він заявив під час чергової конференції ЄС.

На його думку, перемога безперечно буде, і це лише питання часу. Останнім часом все частіше українським політикам та чиновникам ставлять питання, яким вони її бачать, і у багатьох думки щодо цього розходяться.

Олексій Резніков, фото: скріншот з відео
Олексій Резніков, фото: скріншот з відео

Для міністра оборони важливою є безпека, і тільки після забезпечення нею всієї країни ми зможемо говорити про перемогу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Що для мене Перемога? Це коли я можу сісти в Харкові на літак і відлетіти до відновленого Маріуполя внутрішнім рейсом. А потім з Маріуполя відлетіти до Херсона, а з Херсона — до Стамбула, Лондона або Вашингтона. Це означатиме, що в Україні безпечно" - зазначає Олексій Резніков.

До речі, раніше він вирішив розповісти про свої прорахунки щодо Росії. Він розповів, що не очікував від її керівництва деяких речей, оскільки часом це виходить за всі межі дозволеного.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook
Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

"Я помилився, тому що я не вірив, що вони настільки "к...нчені" в тому "Оркостані", що вони настільки будуть розлючені і роздратовані, що українці, особливо російськомовна частина населення на Сході України - Харківщина, Волноваха, Маріуполь, - не будуть їх зустрічати з квітами, а чинитимуть опір” - заявив міністр.

Їх дуже злить, що практично все населення країни не хоче з ними мати справу, звідси ми маємо обстріли Харкова та області. Сподіваємося, що тепер цього стане у рази менше.

Нагадаємо, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами

Раніше повідомлялося, що неабияк досадили: окупанти оголосили полювання на партизан Маріуполя.

Також, американський генерал закликав світ розпочати "деімпералізацію" планів путіна