Канцлер Німеччини Олаф Шольц також не залишився осторонь теми ядерного удару з боку путіна, і закликав його не робити чергової помилки.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Neue Osnabrücker Zeitung.

У Німеччині переживають з приводу того, що диктатор путін може остаточно збожеволіти, і закликали його не допускати навіть думки про застосування такого озброєння.

Також канцлер країни зазначив, що підтримує позицію Сполучених Штатів Америки у цьому питанні.

Олаф Шольц, фото: скріншот із відео
Олаф Шольц, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Путін робить помилки за помилками. Він міг би негайно покласти край цій війні, вивівши свої війська, а потім розпочавши переговори з Києвом", - заявив Олаф Шольц.

Також для нього початок часткової мобілізації означає акт відчаю і вкрай панічною реакцією на невдачі своїх військ в Україні. Диктатор путін і подумати не міг ще півроку тому, що українські захисники зможуть поламати його плани раз і назавжди. Замість швидкого захоплення України вони одержали повну ізоляцію, а також санкції.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Далі Олаф Шольц зазначив, чи вірить у чутки про застосування росією ядерної зброї. Отже, ніхто не може напевно, тому потрібно бути готовими до будь-якого результату подій.

"Хто знає? Але, як і президент США Джо Байден, я хочу звернутися до Росії і сказати дуже ясно: забудьте про це. Німеччина у міру своїх можливостей підтримує Україну і водночас робить усе можливе, щоб не допустити прямого конфлікту між НАТО та Росією", - закликав Шольц.

Ядерний вибух, скріншот: YouTube
Ядерний вибух, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Олексій Данилов розповість українцям, як вижити за ядерної атаки

Раніше повідомлялося, що Лукашенко додасться до російської могилізації: вже дав добро

Також, куди відправлять першу партію "гарматного м'яса" путіна: намагаються взяти кількістю