Білорусь готується до повномасштабної війни, росія шукає підстави, як обґрунтувати участь у війні білоруської армії.

За даними Генштабу, в білорусі спостерігається розбудова військових аеродромів, будівництво казарм, а також перевірка білоруської залізниці для перевезення ешелонів з військовослужбовцями. Проте на думку журналіста та аналітика Юрія Романенка, білорусь має пам'ятати, що її участь поставить під удар всю військову та стратегічну інфраструктуру.

Білорусь. Фото: скриншот з відео
Білорусь. Фото: скриншот з відео

Наразі міноборони білорусі, як завжди, спростовує інформацію про плани з мобілізації та заявляє, що повістки розносять "через планові заходи".

Романенко вважає, що у разі застосування ядерної зброї з території білорусі по Україні, США можуть почати знищувати всю військову та стратегічну інфраструктуру Білорусі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

І тоді і Росія, і всі "союзники" дивитимуться, як Білорусь перетворюють на щебінь. Адже й дурню зрозуміло, що Росія нічого не робитиме. Та й не може. Вірменія може розповісти своїм досвідом, як ОДКБ захищає. Тому Білорусь має чітко розуміти, що вона вигребе на повну вже в недалекому майбутньому, якщо дасть хоч найменший привід. - пише Романенко.

Білорусь. Фото: скриншот з відео
Білорусь. Фото: скриншот з відео

Він вважає, що після Бучі привід вже давно є, але його не використали, щоб не збільшувати ескалацію.

Оскільки путін почав мобілізацію, то тепер у Білорусі найкраще, що можна зробити – сидіти як миші та не подавати ознак життя, коли вже впустили на свою територію некрофілів і зробили свою країну посібником рашизму.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов запевнив у гідному ударі для Лукашенка: "Отримають відповідь, на яку не розраховували".

Як повідомляв "Знай.ua" секрети про постачання озброєння від Заходу: "Вони залежать від нашої перемоги".

Також "Знай.ua" інформував, що путін може завдати ядерного удару: розвідка звітувала про можливі цілі.