Росія вирішила має намір знищити власне населення для того, щоб їм ніхто не заважав реалізовувати плани. Тобто всіх тих, хто виступає проти мислення Кремля.

Про це повідомив представник Головного управління Міністерства оборони України Вадим Скібіцький у сюжеті програми "Орестократія".

Там він розповів чимало цікавих речей, які можуть бути цікавими для українського народу. Зокрема йшлося про те, як путінський режим намагається навмисне знищити представників народів, які хоч якось виявлятимуть агресію щодо влади.

"Ми спостерігаємо, наприклад, історію Північного Кавказу. Кремль розуміє, що це регіон, де може бути якийсь опір, або де може бути протестний рух. Тому там іде повна мобілізація молодих людей, які здатні протистояти, здатні виступити проти кремля" - зазначає Вадим Скибіцький.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

На сьогоднішній день вони мають списки людей, а також повні їхні дані, які можуть якимось чином виявляти протест проти нинішньої влади, і це ніщо інше, як диктатура.

Мобілізація в росії, фото з вільних джерел
Мобілізація в росії, фото з вільних джерел

Їх просто забирають, і відправляють як гарматне м'ясо на фронт, щоб там висловлювали свою громадянську позицію. Тепер кривавому диктатору путіну це вкрай легко обґрунтувати мобілізацією.

"Це відбувається у тому ж Татарстані та інших регіонах, де мешкають національні меншини, які надалі можуть виступати проти політики кремля", – зазначив представник військової розвідки України.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .