Ядерний шантаж путіна не спрацював з Україною – люди та влада не злякалися погроз, наші захисники продовжують звільняти землю з приголомшливою швидкістю та не збираються зупинятися.

Тому політолог і журналіст Юрій Романенко зазначає, що, зважаючи на все, путін знову повернувся до своєї старої ляльки – нападу з боку Білорусі.

«Ядерною зброєю залякати не вдалося Україні, тепер Путін хоче злякати новим вторгненням з Білорусі. Результат буде таким самим, тільки по ходу вигребе ще й Лукашенко з Білорусь», – пише Юрій Романенко у своєму телеграм-каналі.

Також політолог зазначає, що до ядерної істерії долучився і Ілон Маск, який продовжує грати на руку російській пропаганді та брати участь в інформаційній війні на боці росіян.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Ілон Маск бачить загрозу стрімкого зростання ядерної війни. Так тупо порядок денний республіканців він ще не відпрацьовував. Схоже Ілон заліз у табір трампістів із вухами і тепер вагається в унісон із рудим», – вважає Юрій Романенко.

Як писав раніше Знай, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" вирішив підготувати українців до можливої ​​катастрофи .

Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вирішив підготувати глядачів до можливої ​​катастрофи. Дмитро Комаров зазначив, що постійні загрози використання ядерної зброї з боку Кремля змусили її випустити спеціальний цикл відео з інтерв'ю людей, які вижили після вибуху у Хіросімі. Він зазначив, що цей матеріал не виходив в ефір і в ньому багато відповідей на важливі питання.