Стало відомо, як на війну в Україні може вплинути заміна командувача Росії. Вони продовжують вдавати, що все йде за планом, але з кожним разом все гірше.

На цю тему вирішив висловитися військовий експерт, а також льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан в інтерв'ю 24 каналу .

Справа в тому, що диктатор путін нещодавно прийняв рішення призначити нового керівника війни в Україні, або як вони це називають самі - "СВО".

путін і військові, скріншот: YouTube
путін і військові, скріншот: YouTube

Як виявилося, найімовірніше його завданням стало досягнення пробивних та проривних цілей. Генерал Суровікін відомий ще як "м'ясник", тож нічого хорошого чекати від нього не доведеться.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Багато хто, хто з ним працював, відзначають його жорстокість по відношенню до бійців та прийнятих рішень. За своє життя встиг відвідати війну в Чечні, в Сирії, очолити космічно-повітряні війська Росії, але в Україні йому доведеться вже зменшити темпи.

Сергій Суровікін, скріншот: YouTube
Сергій Суровікін, скріншот: YouTube

"Це відбитий на всю голову піхотний генерал, який уявив себе льотчиком. Але з нього льотчик, як із мене Папа Римський. Він не генерал, не офіцер. Це тварина. Саме він давав команду про виконання цього удару, адже він керує цими терористичними російськими". військами. Він керує вже другу добу, це його вступ на трон. Він усім показав, що він уже тут, він уже кермує" - зазначає Роман Світан.

Найімовірніше, удар по житловому будинку в Запоріжжі було виконано за його указом. Їхні дії – терор, але ми обов'язково виграємо цю війну. Все це лише питання часу.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .