Здавалося, що війна протягом декількох місяців тягнулася дуже болісно, ​​проте з наближенням взимку події знову вибухнула. Є інформація, що конфлікт балансує по дорозі на шляху до непередбачуваної нової фази.

Про це свідчить аналіз експертів видання CNN. За їхніми словами, наступні тижні війни матимуть вирішальне значення.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Після тривалого терору російських окупантів ЗСУ проявили силу у зоні бойових дій, також потужний підрив Кримського мосту зіграв свою роль. За спостереженнями екпертів він ударив по психіці росіян і дав Україні значний стратегічний імпульс.

В аналізі стверджують, що з наближенням холодних місяців, які, ймовірно, призведуть до уповільнення наземних боїв, наступні тижні війни будуть вирішальними. За прогнозами, вороги намагатимуться уникнути колапсу на своїй лінії фронту до настання зими.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Те, що здавалося віддаленою перспективою чогось, що можна було б переконливо назвати перемогою України, тепер стало набагато правдоподібнішим", — заявив Кейр Джайлз, старший науковий співробітник програми Chatham House з Росії та Євразії.

Експерти припускають, що на тлі останніх подій "реакція росії, ймовірно, ще більше загострюватиметься". Також говорять про те, що якщо окупанти протримаються до Різдва і лінія фронту виглядатиме приблизно так, як вона є, це буде величезним успіхом для російської сторони.

Раніше ми писали про те, що окупанти стягують на фронт музейні експонати: скоро підуть у хід палиці та каміння

Як повідомляв Знай.ua, у росії підбирають заміну Шойгу: кого просуває Кадиров з Пригожиним

Також портал Знай.ua писав, що росіяни ниють через пожежі у Білгороді та знайшли винних