Держава-терорист знову обстрілює ракетами Україну і цього разу ударів зазнала столиця.

Багато киян чули вибухи та роботу ППО. Згодом мер столиці Віталій Кличко повідомив деякі подробиці надзвичайної події.

"Атака на столицю. В Печерському районі влучання, за попередньою інформацією, в два житлових будинки. Кілька ракет збили ППО над Києвом. Медики і рятувальники на місці влучань. Більш детальна інформація згодом", – пише Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі.

Повітряна тривога оголошена по всій Україні. На Київщині місцеві мешканці повідомляють по звуки вибухів.

О 16.05 Віталій Кличко повідомив про ще одне влучання у багатоверхівку у Києві у Печерському районі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

пост Віталія Кличка у телеграм
пост Віталія Кличка у телеграм

Також станом на 16.00 повідомляється про вибухи у Житомирській, Хмельницькій та Черкаській, Харківській та Рівненській областях. Після вибухів у Житомирі частково зникло світло та вода.

О 16.06 голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив про ракетні удари по Харківу. Місцеві ЗМІ пишуть, що у місті після ударів частково зникло світло.

У той же час мер Львова Андрій Садовий повідомив про вибухи у місті та закликав усіх залишатися в укриттях.

Як писав Знай раніше, через руйнування українських міст, енергетичної інфраструктури, електроенергія в Україні продовжить дорожчати.

Про наслідки ракетних ударів, які призводять до зростання вартості електроенергії, розповів економічний експерт Юрій Гаврилечко.

На його думку, від вартості електроенергії напряму залежить вартість продуктів та послуг.

Ракетні удари призвели до того, що в нас зруйновано понад 30% потужностей, що генерують. Що це означає? Вартість електроенергії в Україні зростатиме. Зростає вартість електроенергії – збільшується собівартість усіх видів продукції - запевняє експерт.