Росіяни ніяк не можуть визнати свою провину у військових злочинах, тому звинувачують усіх довкола. На цей раз дісталося Парижу та французькому лідеру.

Йшлося про колишнього керівника "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна. Він надіслав листа на ім'я французького посла в Росії, а також розіслав його всім пропагандистським засобам масової інформації.

На думку чоловіка, свої "тяжкі поранення" під час святкування дня народження у Донецьку він отримав із Caesar французького виробництва. Тому, направив уламок снаряда, що витягнув з його хребта, президенту Франції Еммануелю Макрону.

Рогозин. Фото: кадр з відео
Рогозин. Фото: кадр з відео

Дмитро Рогозін зазначає, що отримав поранення в плече зі снаряда, випущеного французькою 155-мм самохідною артилерійською установкою Caesar. Головна скарга полягає в тому, що він мало не став на все життя нерухомим інвалідом, або ледве не помер свого дня народження. Тобто те, що через нього та російську владу щодня гинуть люди його зовсім не цікавить.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У своєму зверненні чоловік назвав Францію "однією з найбільш кровожерливих держав у Європі", і пішла далі традиційна риторика про те, що Франція продалася "диктату Вашингтона і стала маріонетковою державою на кшталт уряду Віші, який обслуговував найнижчі інстинкти гітлерівців".

Нічого нового вигадати так і не змогли.

"Пан посол, що творить Франція, що ви робите у конфлікті, який розпалили між слов'янськими народами західні політики? Сподіваюся, Ви розумієте міру своєї особистої відповідальності за ці вбивства! Ви ж надзвичайний та повноважний представник П'ятої Республіки, Вам і відповідатимемо", - йдеться у листі.

Наприкінці пішли погрози Парижу та керівництву країни, мовляв, усі відповідальні за це обов'язково будуть покарані.

Нагадаємо, що пораненого в зад Дмитра Рогозіна намагаються врятувати: все набагато гірше, ніж здавалося .

Раніше повідомлялося, що пораненому в зад екс-главі "Роскосмосу" Рогозіну загрожує параліч - уламок підкрався непомітно

Також, Юрій Великий з "Кварталу 95" спробував на собі поранення у попу Рогозіна.