Глава Чечні Рамзан Кадиров знову зайшов в інтернет, і вигадав новий наратив про поганий Захід. Каже, що у минулому ніхто не допоміг чеченцям воювати за незалежність.

Нове звернення він зазвичай опублікував у своєму Telegram-каналі, де регулярно можна послухати його фантазії на різні теми.

Цього разу він почав стверджувати, що ні Європа, ні Україна не допомогли чеченцям воювати за незалежність у дев'яності роки, а зараз Чечня нібито не зможе існувати без Росії, і навіть не прогодує людей.

Рамзан Кадиров, фото: Telegram
Рамзан Кадиров, фото: Telegram

Де ви були, коли ми воювали за Ічкерію? Коли ми відстоювали незалежність? Чому європейські держави, зокрема Україна, не підтримали нас? І тепер ви вирішили підтримати неіснуючу державу. Ми визначили свою долю, і хочемо бути у складі Російської Федерації. Рамзан Кадиров

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що проголошена у 90-х роках держава Ічкерія фактично припинила своє існування під час Другої російсько-чеченської війни.

Джохар Дудаєв, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія
Джохар Дудаєв, перший президент Чеченської Республіки Ічкерія

Варто відзначити, що у всього сімейства Рамзана Кадирова чудова властивість "перевзутися". Ще під час першої війни вони виступали проти Росії, але на початку другої вже підтримали її злочинний режим Кремля.

Ахмат Кадиров став першим главою відновленої у складі Росії Чеченської республіки, а після його вбивства лідером став Рамзан Кадиров.

Це звернення з'явилося не просто так, а стало відповіддю прем'єр-міністру Польщі Матеушу Моравецькому. Той заявив, що Чечня могла бути незалежною від Росії, адже країна багато століть боролася за свою свободу.

Нагадаємо, що американець назвав суму податків, яку громадяни сплачують за допомогу Україні

Раніше повідомлялося, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Також у США хочуть обвести партнерів України навколо пальця заради німецьких танків