Путінський кухар Євгєн Пригожин готується згорнути операції ПВК "Вагнера" в Україні, через невдачі біля Бахмуту.

Про це пише Bloomberg, посилаючись на знайомих з ситуацією людей. Пригожин готується згорнути операції своєї приватної армії в Україні. Війська "Вагнера", попри місяці спроб і приголомшливі втрати, досі не змогли взяти свою головну ціль – Бахмут. Тепер Пригожин планує переключити увагу на Африку.

Євген Пригожин, фото: вільне джерело
Євген Пригожин, фото: вільне джерело

Попри місяці боїв, на Бахмутському напрямі, невдачі "вагнерівців" посіяли сумніви у путіна щодо хваленої військової майстерності Вагнера. Повідомляється, що результати, які він отримав, були отримані завдяки використанню хвилі завербованих в'язнів.

ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео
ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше Пригожин скаржився на те, що його війська не оснащують зброєю та боєкомплектом, а також заявляв, що після завершення битви за Бахмут "Вагнеру" доведеться "перезавантажитися і скоротити свої сили". А його найманці звинувачували владу Краснодарського краю, у забороні ховати на міському цвинтарі найманців та обіцяли "навести лад".

Нагадаємо, ми писали, що батько воїна ЗСУ з'явився тільки після його смерті заради компенсації, ексдружина б'є на сполох.

Як повідомляв "Знай.ua" відома тарологиня передбачала небезпеку з боку Криму, але наші бійці готові.

Також "Знай.ua" інформував, двійник володимира путіна зганьбив діда в Маріуполі і забув щелепу.