Офіцер батальйону "Свобода" Андрій Іллєнко повідомив, що політична діяльність партії Свобода призупинена допоки є загроза існуванню держави. Натомість всі працюють на нашу перемогу.

Під час інтерв'ю з журналістом Юрієм Романенком, Андрій Іллєнко, колишній депутат від партії Свобода, відповів на декілька важливих запитань.

Романенко та Іллєнко. Фото: скриншот Youtube
Романенко та Іллєнко. Фото: скриншот Youtube

Іллєнко розповів, що в партії вирішили призупинити всі політичні питання поки є загроза існуванню країни, та поки Україна не вижене ворога зі своєї території, адже наразі всі політичні питання не мають жодного значення.

На запитання Романенка, який настрій у воїнів, які воюють під Бахмутом, саме звідти повернувся днями Андрій Іллєнко, захисник відповів, що настрій у всіх один.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Андрій Іллєнко. Фото: скриншот Youtube
Андрій Іллєнко. Фото: скриншот Youtube

Настрій у всіх один, йти вперед. Зокрема в нашій бригаді Свобода, частині "Гвардії наступу", настрій саме такий - йти вперед, звільняти нашу землю, настрій без шапкозакидання, настрій зосередженого готування до вирішальної битви, - зазначив Іллєнко.

Він розповів, що "Гвардія наступу" сформована з бригад, які воюють багато років. Вони поповнюються та формуються для контрнаступу.

Романенко та Іллєнко. Фото: скриншот Youtube
Романенко та Іллєнко. Фото: скриншот Youtube

Він також розповів, що різних проблем вистачає, адже вже 13 місяців війни, є втома, потреба в поповненні, але за цей час всі зрозуміли, що ворога можна бити і ворога треба бити.

На запитання про втрати росіян під Бахмутом, Андрій Іллєнко зауважив, що дійсно, російська федерація використовую найжахливіші практики.

Звісно, в цьому є певна перевага, якщо не дивитися на втрати. Але за кожні 100-200 метрів вони заплатили сотнями, без перебільшень, якщо не тисячами своїх солдатів. — зазначив воїн.

На його думку, історія з втратами рф не може не позначитися на подальших бойових діях. За 8-9 місяців інтенсивних боїв, кидаючи штурмові бригад, не змогли нічого зробити з українською обороною.

Нагадаємо, ми писали, що відомий екстрасенс Литовський визначив головні ракетні цілі окупантів: "Об'єкти, пов'язані з водою".

Як повідомляв "Знай.ua" син мера Тимченка у Березані обізвав та вдарив військового, який приїхав з передової у відпустку додому:" Чуєш, ти, чучело".

Також "Знай.ua" інформував, від російського бойовика Мангушева, який стрибав на сцені із черепом захисника "Азовсталі", залишився попіл: дружина стежила, щоб голова догоріла.