Вранці в поліцію звернувся житель Запоріжжя і повідомив про те, що його авто пошкоджене, а поруч стоїть розбита машина сусіда. Правоохоронці виїхали на вулицю Поштову, побачене їх шокувало.

Водій на джипі влетів у дитячий майданчик.

Був розгромлений дитячий майданчик, поруч стояло авто заявника і ще один автомобіль з пошкодженнями, характерними для ДТП, водія останньої не виявили, повідомляє прес-служба патрульної поліції в Запорізькій області.

Поліцейські склали схему ДТП, транспортний засіб відправили на штрафмайданчик, а винуватець ДТП на наступний день звернувся в поліцію і визнав свою провину.

Винуватець ДТП визнав свою провину на наступний день.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа правоохоронці Харківській області затримали двох жителів Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.