Сім банок фарби: запоріжці "прибрали" наркотичну рекламу своїми руками.

Мешканці Запоріжжя вирішили власними руками поборотися з наркотичною рекламою, яка все частіше з'являється на стінах різних будівель.

На це пішло 7 банок фарби.

В Хортицькому районі міста пройшла масштабна акція з ліквідації наркореклами в якій взяло участь понад 100 осіб. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив організатор акції, голова ГО "ЕКО Україна це – Я!" Дмитро Чуркін.

ОГРОМНОЕ СПАСИБО! Немного с опозданием, но не могу не отметить крутое дело, сделанное крутыми и достойными людьми! На...

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
Geplaatst door Дмитрий Чуркин op Dinsdag 10 september 2019

Всього за пару годин активістам вдалося зафарбувати близько 800 написів: на це в них пішло 7 банок фарби та 71 балончик.

Активісти своїми руками зафарбували наркотичну рекламу.

Нагадаємо, що зараз активно відбувається зміна керівного складу в Національній поліції України. Вже звільнено із займаних посад двох заступників голови відомства Сергія Князєва.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.