В Запоріжжі в середу, 29 січня, буде похмуро і сніжно. Сильний вітер прижене хмари, з яких піде сніг з дощем. Ближче до вечора очікується злива, попереджають на сайті Sinoptik.

Температура повітря вдень у Запоріжжі досягне 4-6 градусів тепла, а вночі похолодає – всього до 3-5 градусів вище нуля.

найхолоднішим цей день був у місті в 1909 році, тоді примерзло до 22 градусів нижче нуля. А найтеплішим – 1980, тоді прогрілося до 6 градусів тепла.

Погода в Україні 29 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 29 січня, християни поклоняються чесним ланцюгам апостола Петра. Наші предки називали день святого Петра «полукормом», оскільки до цього часу скотина поїдала приблизно половину припасених на зиму кормів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вважалося, що якщо в засіках приховано ще більше половини всього запасу зернових, то врожай у цьому році буде хороший.

Те, якою буде погода у цей день передбачали за напрямом і силою вітру: якщо переважав північний холодний вітер з поривами, то найближчим часом варто очікувати сильних морозів. Вітер з півдня обіцяв відлига і швидку, ранню весну.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавірус.