В Запорізькій області сталося шокуюче надзвичайна подія. П'яний батько різав ножем свого дворічного сина. Дитина була госпіталізована і за його життя борються лікарі.

Завдяки злагодженим та швидким діям поліції малюка доставили в лікарню, а його батька притягнуть до відповідальності. Правоохоронці з'ясували, що в ніч на 16 червня в селищі Новомиколаївка сталася НП. Жінка зателефонувала в поліцію і розповіла, що її п'яний співмешканець вдарив ножем кілька разів їх дворічного сина.

Правоохоронці прибули на виклик і побачили дитину в крові. Вони негайно доставили дитину і її матір до лікарні.

Підозрюваний у замаху на власного сина Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що в Україні регулярно відбуваються страшні і криваві події, у яких страждають діти та дорослі. Нещодавно у Харкові на свободу вийшов чоловік, який зґвалтував жінку і намагався її вбити. Таке рішення прийняв суд. Він відбув термін покарання за так званого «законом Савченко2, який враховує один день проведений в СІЗО за два дні ув'язнення. Так як слідство тривало довгі роки і дійшла до суду лише недавно, то винного суд відпустив із зали суду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Київській області нещодавно поліцейські затримали чоловіка, який вбив трьох людей і вчинив замах на власну матір. Причиною трагедії стала відсутність коштів на лікування чоловіка в психоневрологічному відділенні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на свободу вийшов чоловік, який зґвалтував, порізав ножем і побив жінку.

в Київській області затримали психічно хворого чоловіка, підозрюваного в потрійному вбивстві.

Нещодавно Знай передавав, що в туреччині вбили відомого жінконенависника Позднякова.