Заробітчанин з Мелітополя розповів про те, як у Польщі українці влаштовують п'яні посиденьки.

Таким чином, повідомляється, що все більше українців кидають роботу в Україні, і їдуть в Польщу, в пошуках краще життя. Туди зібралися і медики з Мелітополя, які потрапили під скорочення у зв'язку з закриттям лікарні.

Про це повідомляє інформаційний портал «РИА-Мелітополь». Заробітчанин розповів про те, які українці приїжджають туди.

Зарбитчанин розповів про типи українців у Польщі, фото: скріншот з відео

Є класичні, сезонні заробітчани. Вони важко і багато працюють, а ось у вільний час лише їдять, сплять, а також ходять в продуктові магазини. За кілька місяців роботи навіть не виходять на вулиці міста, щоб відвідати історичні частини. Найчастіше чекають моменту, щоб повернутися додому.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Далі йде «хуторянське бидло». Замість того, щоб відпочити після роботи, а також збирати зароблені гроші, вони у вільний справа то і роблять що гуляють і п'ють.

Вони ходять в магазини в брудній робі без масок, зухвало гуляють по площах і парках з пляшками пива, розпиваючи їх на найвидніших місцях, йдуть випнувши груди вперед, і розчепіривши руки в сторони. Можуть голосно сміятися чи щось викрикувати зустрічним. "Бухають і стрибають, як шимпанзе".

Є незібрані і нерішучі, які багато працюють, і намагаються збирати гроші, але виходить не дуже. Вони часто пропускають роботу із-за поганого самопочуття, і вічно незадоволені.

«Понторезы і сноби»

Гламурна молодь, якій грошей ледь вистачає на їжу та житло, але за це вони відвідують найдорожчі кафе, ресторани і намагаються всіх переконати, що у них весела і безтурботна життя.

А також, є студенти і мігранти сім'ями. Вони вчать польський і мріють отримати громадянство. Живуть звичайним життям, і не намагаються нікого вразити.

Нагадаємо, українці нахабно перелізли паркан з Польщею під час брифінгу прикордонників і стали героями інтернету.

Як повідомляв Знай.иа, Польща скасувала авіарейси з України, скільки ще заробітчанам доведеться сидіти вдома.

Знай.иа писав, письменник визначив, як залишити заробітчан будинку - "Краще, ніж Угорщина".