Стало відомо про ще один інцидент, який стався у приватному дитсадку міста Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що за останній місяць це вже другий випадок жорстокого поводження з дитиною в дитсадку в місті Запоріжжі. В цей раз мати влаштувала сина, якому всього півтора року, в приватний дитячий сад, щоб за ним там доглядали, але, нічим хорошим це не закінчилося.

В один із днів, мати побачила на спині дитини синці, а вихователька не змогла пояснити звідки вони. Мати була змушена звернутися в поліцію, а співмешканець няні почав погрожувати.

Дитячий садок розташований в приватному будинку виховательки. Вона брала дітей від одного року, і один день там коштував 100 гривень. Вихованців там було багато.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Через кілька місяців жінка прийшла за сином у дитсадок, але той був у розпачі, але, няні на це було абсолютно плювати. Вдома вона вже виявила на спині дитини садна і синці.

Після погроз співмешканця, мати дитини була змушена переїхати в інше місто.

Розповісти про свою історію жінку змусив випадок, який трапився вже в іншому приватному дитсадку Запоріжжя, де вихователька задушила однорічну дівчинку.

Нагадаємо, раніше у Росії п'яна вихователька лягла спати в дитячому ліжечку.

Як повідомляв портал "Знай.иа" з'явилися нові деталі загибелі дівчинки під Харковом.

Також Знай.иа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку, яка підозрюється у задушенні дитини.