Стало відомо про те, що для відпочиваючих на курорті в Кирилівці, що в Запорізькій області, є хороша новина.

Таким чином, повідомляється, що на Азовському морі в Кирилівці вперше з'явився пляж, який обладнаний для людей з обмеженими можливостями. Знаходиться він на Федотовій косі.

Заработали денег на пандус!!!! Пока диванные эксперты спасают конституционные права граждан засорять природно-заповедный...

Geplaatst door Дмитро Воловик op Woensdag 22 juli 2020

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав директор Приазовського національного природного парку Дмитро Воловик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він говорить про те, що перший на Азовському морі інклюзивний пляж був обладнаний за рахунок фонду парку. На пляжі встановили пандус, за допомогою якого люди з інвалідністю на візках можуть купатися в морі.

Також на пляжі встановили ще одну душову кабіну.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Деражня, який є районним центром Хмельницької області, чиновники взялися за відновлення старого об'єкта, який ніхто не обслуговував ще з минулого століття. Так, про це повідомляє портал podillyanews.com.

Реконструкція давно просилася, стадіоном користуються багато людей, а його стан на даний момент залишає бажати кращого. Щодо планів щодо реконструкції та оновлення майбутнього спортивного об'єкта поділився голова міста Деражня Андрій Ковпак. За словами чиновника, зараз ведеться активна робота по створенню проектної документації щодо проведення капітального ремонту стадіону. Цікаво, що саме в цьому році стадіон був переданий на баланс міської ради.

Нагадаємо, раніше дніпряни показали Філатову великий "член" у центрі міста