Стало відомо про те, що в Запоріжжі викрадачі автомобіля потрапили в смертельне ДТП. Машина перетворилася на купу металобрухту.

Таким чином, повідомляється, що на місці в автомобілі загинув пасажир. На даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються встановити його особу.

У Запоріжжі сталося серйозне ДТП, фото: Національна поліція

Стався цей інцидент в середу, 29 липня, рано вранці. У Хортицькому районі в місті Запоріжжі двоє чоловіків викрали автомобіль «ВАЗ». Після того, як водій викраденого автомобіля виїхав на дорогу, він побачив там співробітників правоохоронних органів, і відразу почав панікувати.

Згодом, він з-за стресу виїхав на узбіччя, де автомобіль перекинувся. Смертельна аварія сталася близько шостої ранку поблизу Василівки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як стало відомо трохи пізніше, 22-річний викрадач був під впливом наркотичних речовин, і відбувся лише травмами. А ось пасажир, який перебував поруч, загинув на місці. Зараз співробітники правоохоронних органів намагаються встановити його особу.

Водій авто затриманий. Підозрюваному інкримінують ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» і ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» КК України.

В поліції шукають свідків цього ДТП, а також, можливо, ролики, які допоможуть у розслідуванні. Звертатися за номером телефону 095-735-56-93, 097-193-63-24, або ж просто 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові масово крадуть машини: чужа тачка ближче до тіла, бережіть колеса

Як повідомляє портал «Знай.іа» В мережу потрапило відео "перепалки" водія авто і велосипедистів, без постраждалих не обійшлося

«Знай.іа» писав, що Слабоумство і відвага: двоє школярів викрали трактор, а потім і літаків. І успішно пролетіли 24 кілометри