Стало відомо, що в Запоріжжі Зеленський зажадав "Закрити" проблему закладок в Запоріжжі.

Таким чином, повідомляється, що президент Україн, владі світ Зеленський доручив співробітникам правоохоронних органів почати ще більш посилену боротьбу з наркоторгівлею в місті, і через рівно місяць дати перший звіт.

Одна з проблем, на яку скаржилися мешканці Запоріжжя та області, – безкарність розповсюджувачів наркотичних засобів і так звані закладки.

Одна з проблем, на яку скаржилися мешканці Запоріжжя та області, – безкарність розповсюджувачів наркотичних засобів і так звані закладки. На думку місцевих жителів, правоохоронці роблять замало для того, щоб викоренити незаконний обіг наркотиків. Тож відсьогодні прокуратура, Служба безпеки та поліція області мають місяць на те, щоб показати роботу й реальний результат у цьому напрямку. Звіт – у вересні.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 19 augustus 2020

Про це повідомляти прес служба офісу президента.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Справа в тому, що під час того, як український гарант спілкувався з місцевими, вони йому озвучили проблему наркоторгівлі в місті. Вони кажуть, що практично в кожному під'їзді розкладають закладки, а потім наркомани починають їх шукати. А поліція, до слова, на думку городян, абсолютно на це не реагує.

На думку місцевих жителів, правоохоронці роблять занадто мало для того, щоб викорінити незаконний обіг наркотиків. Тому відсьогодні в прокуратуру, Службу безпеки та поліції області є місяць на те, щоб показати роботу і реальний результат у цьому напрямку.

Президент зажадав відзвітувати про виконану роботу до 19 вересня, тобто, рівно через місяць.

Нагадавши, Тимошенко прирівняла Зеленського до Порошенка

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку

Також Знай.иа писав, Зеленський звернувся до Лукашенка через протести в Білорусі