Стало відомо про те, що в Запоріжжі режисер-ветеран АТО презентував дебютну кінострічку. Прем'єра вже відбулася.

Таким чином, повідомляється, що з аншлагом відбувся показ фільму «Східняк» в кінотеатрі імені Олександра Довженка, що знаходиться в Запоріжжі.

Прем'єра фільму відбулася ще минулого року, однак, в український прокат так і не вийшла. І ось, в 20-х числах серпня її запустили у всіх кінотеатрах України, і тепер кожен бажаючий може цим насолодитися.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей фільм є дебютним для режисера Енді Іва (Андрія Іванюка). Він був знятий за його військовим щоденником, так як в 2015-2016 роках він служив на Донбасі, на передовій.

Головна роль військового з позивним "Борода" дісталася народному артисту України Богдану Бенюк. Він грає жителя невеликого міста на Донбасі, в якому сепаратисти живу недалеко від патріотів. Ця вибухова суміш розбавлена місцевим криміналізмом. При цьому, у фільмі немає ніяких сварок між героями другого плану, а сама війна - лише полотно, на якому розмовляють «Борода» і його молодший побратим з поливним «режисер». Він став прототипом Андрія Іванюха, а зіграє його Анатолій Максимюк.

Сам Енді Ів радіє, що в Україні знімається власне кіно і вважає, що стрічок про російсько-українську війну має бути знято якомога більше. У планах у режисера-серіал-приквел до "Східняка", в якому Іванюк хоче розповісти про Майдан, учасникам якого був, Лук'янівське СІЗО, в яке потрапив за участь у протестах та власне про те, як потрапив на війну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, День Незалежності на Донбасі: бойовики обладнали позиції у бік ЗСУ та влаштували провокацію напередодні

Як повідомляв портал " Знай.ІА", на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також " Знай.ІА " писав, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив " режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї