Стало відомо про те, що жителі Запоріжжя вирішили об'єднатися заради благої справи.

Таким чином, повідомляється, що запоріжці попросили владу вирішити проблему з житлом для паралімпійської чемпіонки Вікторії Марчук. Для цього, ними була створена спеціальна петиція, яку вже підтримала величезна кількість людей.

Місцеві активісти таке вирішили допомогти, і зняли ролик, в якому вони розповіли про саму Вікторії, а також про проблеми з місцем проживання. Вони всі сподіваються, що диво трапиться, тим більше, скоро вибори, а це має посприяти вирішенню питання.

Это шок... Мурашки по коже... это издевательство над человеческой жизнью. Подпишите петицию...

Geplaatst door Злата Некрасова op Dinsdag 8 september 2020

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Все про неї говорять, що дівчина самовіддана, Добра, завжди готова прийти на допомогу до інших. Про неї знає весь світ.

Ця людина потребує допомоги кожного. Незважаючи на те, що з дитинства вона була позбавлена любові батьків, вона не стала черствою, а навпаки.

"За законодавством, отримати квартиру як сирота, Вікторія може лише в тому місті, де народилася – тобто в Києві. Всі ці роки дівчина безнадійно стоїть в черзі, яка не рушить з місця.
Дати їй житло, як спортсменці, яка прославляє Запоріжжя і Україну на весь світ, чомусь не поспішають. До Паралімпійських ігор в м. Токіо, де у Вікторії є всі шанси стати чемпіонкою, спортсменка готується в таких несприятливих умовах-живе в чужій родині і щодня по кілька годин витрачає на поїздки в тренувальний зал.
Ця проблема збереження спортивних досягнень Запоріжжя потребує невідкладного вирішення!"- йдеться в тексті петиції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що літні Олімпійські ігри-2020, які повинні були пройти в Токіо з 24 липня по 9 серпня, можуть перенести на 1-2 роки.

Як повідомляв портал Знай.иа, літні Олімпійські ігри - 2020 можуть провести без глядачів через спалах коронавірусу у світі.

Також портал Знай.иа писав, що Євро - 2020 під загрозою зриву через коронавірус.