У Запоріжжі маршрутник жорстоко обійшовся з пасажиркою. Про це розповіли у виданні "РІА Мелітополь"посилаючись на повідомлення в соцмережах.

Повідомляється, що в Запоріжжі маршрутник навмисно закрив двері автобуса, коли в нього входила жінка. В результаті голова пасажирки опинилася в салоні затиснута дверима, а тіло виявилося зовні.

Читайте Знай в Google News!

Звільниться постраждалій допомогли небайдужі люди. Після цього, водія запитали про мотиви такого вчинку, але у відповідь він почав грубіянити.

Запоріжжя, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Люди руками розсунули двері і допомогли пасажирці. Коли водія запитали, навіщо він це зробив, той відповів: "Пішов звідси, а вона нехай не лізе куди не треба!”"- зазначено в повідомленні.

За фактом даної події в поліцію не зверталися і водій залишається безкарним. У зв'язку з цим виникає питання, Чи безпечно випускати даного водія на маршрут, адже не відомо, кому і коли він ще захоче нашкодити.

Запоріжжя, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янка поскаржилася на жорстоку поведінку пасажирів в одній з маршруток міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві сталася дика НП, жінка випала з маршрутки через неуважність водія.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в місті Дніпро, на вулиці передовій, 771 перекинулося маршрутне таксі № 4. Є потерпілий.