Стало відомо про те, що в Запорізькій області десятирічна дитина зупинила сварку батьків незвичайним способом. Він зарізав на смерть буйного батька.

Таким чином, повідомляється, що у Вільнянському районі Запорізької області десятирічна дитина розправилася зі своїм батьком. Інцидент стався в той час, як той сварився зі своїм чоловіком.

Чоловік раніше вдавався до насильства по відношенню до своєї сім'ї. Про це повідомили в четвер, 8 жовтня в прес-службі Запорізької області.

Сталося, це все в середу, сьомого жовтня близько 15: 36. Співробітники правоохоронних органів отримали новину про те, що в будинку по вулиці Преображенській знаходиться труп чоловіка 1979 року народження. У нього було ножове поранення грудної клітини.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередньою інформацією, яка була зібрана співробітниками правоохоронних органів, поранення були населені його дитиною, якій всього десять років.

Глава сімейства постійно зловживав спиртними напоями, а також стояв на обліку як особа, яка вчинила домашнє насильство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Дніпрі зник чоловік з викривленим носом і шрамом на плечі-дружина не знаходить собі місця

Також портал Знай.ІА писав, що у Харкові зникла рудоволоса красуня, батьки не сплять два місяці

Також портал Знай.ІА писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки