У Запоріжжі перехожі виявили на березі водойми маленьку дівчинку без нагляду дорослих. Про це повідомляє місцева поліція.

Як повідомляється, в поліцію близько 12:00 подзвонив чоловік, який повідомив, що бачив у воді річки Московка маленьку дівчинку без батьків.

На місце інциденту прибув наряд поліції. Правоохоронці знайшли мокру дівчинку і посадили її в службовий автомобіль, щоб зігріти. Малятко була перелякана і нічого не розповідала.

Розпитати 4-річну дитину про те, хто вона і де живе, правоохоронцям не вдалося. Вони почали питати про дитину жителів найближчих будинків, і один з перехожих впізнав дівчинку – це виявився її дядько.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Через деякий час на місце події прибули батьки крихти. Виявилося, що мама дівчинки була в гостях у бабусі, і дитина на деякий час опинився без нагляду.

Крихітку передали батькам, а іншим громадянам у поліції нагадують – не залишайте своїх дітей без нагляду.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).